DENİZLİ / PAMUKKALE - Adil Demireren Mustafa Musoğlu İlkokulu

Ekm

ANASINIFI A ŞUBESİ SINIF ÖĞRETMENLERİ SEHER KURHANLA BİRLİKTE MASALİNKA KİTAP ATÖLYESİNE GİDEREK MASALLAR ÜLKESİNDE ÇOK GÜZEL BİR GEZİNTİ YAPTI.MİNİKLERİN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİREN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Denizlili Yerel Sanatçımız Hurşit Türkay Çakır okulumuz öğrencileriyle söyleşi yaparak , kültürel ve yerel miraslarımız hakkında farkındalıklarını artırdı.Mini bir konserde veren sanatçımıza çok teşekkür ederiz.

Eyl

Okulumuz Rehber Öğretmeni Zeynep AKYOL tarafından birinci sınıf velilerimize okula yeni başlayan çocukları ile ilgili bilmeleri gerekenler etkili bir eğitimle verilmiştir.

Eyl

Okulumuz İlköğretim Haftası etkinlikleri kapsamında şiirler okundu , şarkılar söylendi okul heyecanını herkes mutlulukla paylaştı.

Eyl

Okulun ilk günü heyecanını öğrencilerle birlikte yaşadık.Misafir olarak eğitim öğretime devam ettiğimiz A.Nuri ERİKOĞLU Ortaokulu binasında öğrencilerimize kavuşmanın sevincini yaşadık.